Millä keinolla pimppiä voi saada internetistä?

Tänä päivänä sinkut eivät pyöri enää juottoloissa etsimässä nais tai miesseuraa, sen sijaan deittiseuran haku on muuttanut aina vain enemmän nettiin deittisivustoille, sillä treffiseuralaisen hakeminen verkosta tuntuu olevan reilusti kätevämpää. Seksiseuraa metsästävien määrä on lähestulkoon yhtä suuri, kuin pitkäikäistä seuraa etsiskelevien aviottomien luku. Treffisivustot ovat selvästi huomanneet tämän sekä toimittaneet saataville lukemattomia vain panoseuran löytämiseen suunniteltuja sovelluksia. Siinä tapauksessa, että vaikutat olevan ilman kumppania plus haluat seksiseuraa niin kannattaisi todellakin kirjautua yhteen edellä mainituista sivustoista.

Kaikkinensa tässä eniten päänvaivaa tuottava juttu lienee löytää deittipalvelu, joka täyttää vaatimukset. Nykyaikana netissä näyttää olevan suuri määrä sivustoja, jotka on suunnattu seksiä etsiville. Metsästä seksiä niin monesta treffisovelluksesta kun vain mahdollista, että takaat pillun saannin. Yleensä sukupuolten jakauma näissä sivustoissa on mahdollisesti hieman heikohko, kun miehiä tuntuu olevan usein selvästi isompi luku kuin tyttöjä. Eräs kikka kyseiseen ongelmaan on laittaa yksistään miesasiakkaat maksamaan sivuston käytöstä sekä myydä naisille edellä mainittua treffisivua paketin maksuttomuudella. Tämä varmistaa naisten miellyttävän reilun määrän verrattuna mieskäyttäjiin. Naisten vikittely on em. kustannusstrategiaa noudattavilla seuranhakusivustoilla useimmiten melko varmaa, näinollen hintapolitiikka näyttää tuottavan tuloksia. Jätkien kannattaa tavallaan antaa korvausta siitä, että parhaat deittisivut palstan sukupuolijakauma olisi näille sopiva.

Osalle lukijoistani mainitunlainen toiminta voi vaikuttaa itsestäänselvältä, mutta seksin hankkimisessa online ensiarvoista on yleensä hyvä profiilikuva. Laadukas kuten myös mairitteleva kuva profiilissa herättää seksiä haluavien naiskäyttäjien alapään kostumaan ja ei todellakaan jää huomaamatta. Muista pitää mukana myöskin fiksut käyttäytymisnormit. Naisihmiset tykkäävät kohteliaista miehistä myös verkossa. Aivan täynnä virheitä oleva esittely ei tehoa naisjäseniin, joten kannattaa läpikäydä kirjoitelma ennen tilin julkistamista treffipalvelussa.

Erityisesti netissä on parasta muistaa se, että käyttäjätilin rekisteröijä saattaakin tosiasiallisesti olla joku täysin eri kaveri kun kasvokuvassa. Yksityisyydestä kannattaa täten kantaa huoli. Älä anna verkossa itsestäsi tarpeettoman isoa henk.koht. infoa ennen 1. treffiä. Ensimmäiset treffit olisi hyvä sopia yleisessä käytössä olevalle mestalle. Ethän mistään syystä sovi ensitreffejä toisen majapaikkaan, sillä se on yleensä erittäin järjetön idis kaipasit pillua sitten miten paljon tahansa. Aina järkevä toimintatapa tuntuisi olevan ensimmäiset treffien sopiminen baariin tai ravintolaan ja jos luonteet ovat yhteensopivia on helppo siirtyä toisen kotiin. Kondomia ei kannata missään tapauksessa jättää pois. vaakamambon kokeiluun yhden yön kumppanin kanssa kuuluvat riskit on parasta huomioida, sillä netistä löydetyllä panokumppanilla on suurella todennäköisyydellä ollut useampia seksisuhteita ennen ensimmäistä tapaamistanne. Tautien estämiseen on varma sekä edullinen menetelmä: Kondomi.

Tähän lopuksi vielä päälle hyvä ohje seksiä seuranhakupalstoilsta etsiville jätkille: Parisuhteessa elävät mimmit jakaa pillua empiiristen kokemusten mukaan erittäin usein.