Millä tavalla pillua saa seuranhakusivulta?

Verkon treffisivuilta etsitään seuralaista yksin eläjien toimesta aina vain sinnikkäämmin, sillä baareista seuralaisen löytäminen on yleensä selvästi heikompaa. Siitä huolimatta, että suurempi erä sinkuista haeskelee kestävämpää suhdetta, on netti todella hyvä paikka myös panoseuraa hakeville. Treffisivustot ovat äkänneet tämän sekä synnyttäneet saataville monia vain seksin hakuun kehitettyjä sovelluksia. Seksiseuraa haluavan sinkun on suoranaisesti hullua jäädä kirjautumatta jollekin äsken kerrotun kaltaisista deittisivustoista.

Varmasti hommassa vaikein juttu on löytää treffisivusto, joka lunastaa vaatimukset. Lisää sivuja, jotka tuntuvat olevan eritoten seksiseurasta motivoituneille suunnattuja, putkahtelee yhä useammin markkinoille. Etsiskele seksiä niin monesta deittisovelluksesta kuin suinkin mahdollista, että takaat pääsyn päämäärääsi. Ikävämpi tosiasia on se, että äijät haeskelevat seksiä ko. nettisovelluksista reilusti naiskäyttäjiä useammin, näinpä miesasiakkaita on monesti liiallinen määrä verrattuna naiskäyttäjiin. Yksi kikka edellä mainittuun ongelmaan onkin laittaa yksistään jätkät korvaamaan sivuston käytöstä ja tyrkyttää naiskäyttäjille kyseistä treffisivustoa paketin ilmaisuudella. Näin halutaan ryhtyä houkuttelemaan jäseneksi yhä useampia naispuolisia. Tietyillä palveluilla edellä mainittu hinnoittelustrategia näyttäisi tekevän mukavasti tulosta ja tällaisilla treffisivustoilla tyttöjen saanti lienee yleisesti ottaen vaivatonta. Sukupuolten suhde tasoittuu ainoastaan sukupuoleen perustuvalla hinnalla.

Minä en pysty liiaksi painottaa hyvän profiilikuvan tärkeyttä seksiseuran saamisessa internetistä. Hyvä sekä edustuksellinen esittelykuva saa seksikumppania metsästävien naisjäsenien hormonit hyrräämään eikä varmasti jää ilman huomiointia. Yritä pitää mukana myöskin arvokkaat käytösnormit. Mimmit tykkäävät kohteliaista miehistä myöskin internetissä. Itse profiiliteksti kannattaisi myös läpikäydä oikeinkirjoitusvirheiden varalta, koska virheitä vilisevä profiilikuvaus antaa profiilin henkilöstä tyhmän yleiskuvan.

Deittisivuilla kirjoittavat tyypit ei välttämättä ole sitä, mitä pyrkivät sinulle uskottelemaan. Järkevintä onkin siis muistaa henk.koht. yksityisyys. Ennen ekaa treffiä ei ole järkevää paljastaa yksityistä tietoa liian paljon. Yleinen baari tuntuu olevan paras paikka ensideitille. Huolimatta siitä, että tekisi mieli miten kovin tahansa, on tapaamisen hoitaminen suoraan kumppanin asunnolle ei seksiseuraa netistä suositeltava idea. Ravintolat ja myöskin kuppilat ovat hyviä mestoja ensimmäisten treffien järjestelyyn. Kondomia ei pidä missään tapauksessa jättää pois. Irtosuhteet saattavat olla aika epäilyttäviä ja lisäksi seuranhakupalstalta bongaamallasi seuralaisella on suurella todennäköisyydellä ollut muutama pano ennen tapaamistanne. On erittäin kannattavaa käyttää kumia seksuaalitautien torjumiseksi.

Pelkkää seksiseuraa hakevien miesten on hyvä suunnata huomionsa varattujen naisten suunnalle, koska näiltä saa pimppiä todella herkästi.