Mitä tehdä kun otat tauon suhteen

Oletko koskaan kuullut nämä sanat ennen? “Tarvitsemme tauon.” Se on kuin isku vasten kasvoja. Taukoa sisällä suhde yleensä loitsuja etsi panoseuraa doom pariskunnille, mutta varmasti ei tarvitse.

Mitä “taukoa sisällä romanttinen suhde” todella merkitsee?

Erityisesti pitkäaikaisia suhteita taukoa voi olla terve asia. Yleensä kertaa kumppani tarvitsee vain vähän jotta arvioida uudelleen niiden olemassaolosta. Se ei edes välttämättä tarkoita mitään suhteen teidän suhde kunnossa. On ongelmia töissä tai perheen kanssa. Joskus myös vain on epämääräinen tunne tyytymättömyys olemassaolo. Sinun ei pitäisi jatkuvasti yrittää lukea liikaa asioita. Useimmissa tapauksissa muita huomattavia vain vaatii aikaa saada käsiinsä hänen tunteensa ja arvioida hänen elämänsä

Taukoa alueella suhteen voi todella yhdistää kaksi lähemmäksi. Kun kumppani on aika jotta arvioida hänen prioriteetit elämässä, hän voisi tulla siihen tulokseen, että suhteesi on vielä parempi kuin hän tajusi, hän voi tulla takaisin kun sitoutunut kuin aikaisemmin ennen kohti.

Mutta taukoa sisällä romance suhde voi myös ehdottaa, että on ongelmia eteenpäin. Jotkut ihmiset vain käyttää käsitettä “tauolla” keinona hajottaa sinua. He haluavat vain voit helposti. Ymmärrän, että tämä ei ole hyvä uutinen lainkaan.

Mitä voit tehdä asialle?

Ensimmäinen tekijä, todella Älä hyppää mitään johtopäätöksiä. Kuten edellä todettiin, taukoa suhde ei ole merkki tulevan doom. Vakavasti tarvitse ymmärtää, mitä merkittäviä muita tunne aluksi. Yritä saada joitakin näkökulmasta, mitä hän on menossa ja mikä aito antaa.

On rehellisesti puhua siitä. Jos hän vain kierretään ongelma ja ei todellakaan halua puhua siitä, olisin valmis lyömään vetoa, että on yksi tekijä viallinen suhde voi johtaa vaikeuksiin. Tai muuten vain saada parisi vastaus nimellisarvoon.

Muita huomattavia antaa tila, hän hakee. Jos hän pyytää tilaa ajatella asioita läpi ja yrität tuoda hänet lähemmäs, hän tuntee, et ymmärrä häntä. Hän paheksua sitä ja on turhautunut, kun taas suhteen. Tämä voisi ajaa muuten terve suhde, joka on ollut mahdollisuus tehdä hajoamisen partaalle.

Poikaystäväsi voi hyvin alkaa nähdä, että hänen ongelmiin tai tule hänen suhteensa, mutta muusta lähteestä. Tämä ensisijaisesti vahvistaa teidän suhdetta ja saada sinut lähemmäksi kaksi yhdessä.

Niin näet taukoa suhteen voisi todella olla erinomainen asia. Suurin osa riippuu vain kuinka rehellinen poikaystäväsi on kanssasi. Kun hän kertoo, hän tarvitsee tauon, näyttää hieman syvemmälle ja pyrkiä ymmärtää missä hän on lähtöisin. Se voi vain olla täysin syytön ja ottaa tukea, kun hän harkitsee hänen elämänsä vain auttaa tekemään vahvempaa pohjaa teidän suhdetta.