Miten ihmeessä seksiseuraa saa netistä?

Netin treffisivuilta metsästetään kumppania ilman kumppania olevien toimesta aiempaa innokkaammin, sillä baarista seuralaisen saaminen on paljon kinkkisempää. Pitkäaikaista suhdetta hakevien päälle deittipalveluissa on monia aviottomia, jotka pyrkivät löytämään vain nautintoa sekä panoseuraa. Deittipalvelut ovatkin äkänneet tämän sekä toimittaneet saataville lukuisia yksinomaan seksin etsimiseen kehitettyjä palveluja. Tunnetko olevasi seksiä etsiskelevä sinkku? Kirjaudu välittömästi seksiin keskittyneille deittisivuille.

Isoin koetinkivi seksiseuraa netistä on oikean deittipalvelun tunnistaminen. Markkinoilla näyttää olevan aika monta panoseuraa haluaville tarkoitettuja sivuja ja enemmän julkistetaan jatkuvalla syötöllä. Hae seksikumppania niin useasta seuranhakupalvelusta kun vain mahdollista, jotta takaat pillun saannin. Useimmin sukupuolten suhdeluku tämän tyyppisissä sivuissa tuntuu olevan pikkuisen ankea, sillä mieskävijöitä näyttäisi olevan monella kertaa selkeästi reilummin kun naisihmisiä. Saattaa vaikuttaa pikkuiden epäoikeudenmukaiselta, mutta yhä useammissa deittisivustoissa käyttö naisjäsenille tuntuu olevan maksutonta jolloinka ainoastaan miespuoliset pistetään makselemaan kumppanin etsinnästä. Kyseinen menetelmä varmistaa naisasiakkaiden mukavan ison määrän suhteutettuna mieskäyttäjiin. Hinnoittelua noudattavilla deittisivuilla sukupuolien välinen suhdelukema lienee mukavampi, näinollen vääryydeltä tuntuva hinnoittelu oikeasti toimii miespuolisten puolella. Miesten ja naisten suhde kyetään tasoittamaan ainoastaan sukupuolesta riippuvalla hintapolitiikalla.

Minä en voi riittävästi painottaa hyvän kokovartalokuvan tärkeyttä seksikumppanin metsästämisessä online. Hyvä ja edustava kuva profiilissa herättelee seikkailua etsivien naispuolisten huomion ja ei varmuudella jää ilman huomionosoituksia. Kohteliaiden käytösnormien seuraaminen olisi jotain, mikä huomataan. Myöskin seuranhakupalstoilla neidit suosivat herrasmiesmäistä käytöstä. Itse profiiliteksti on paras myöskin käydä läpi oikeinkirjoitusvirheiden vuoksi, koska virheitä viljelevä kuvaus luo kirjoittajasta sivistymättömän kuvan.

Kannattaa muistaa, että ihan kaikki ei välttämättä ole siten, miltä tuntuu varsinkaan netissä. Yksityisyydestä kannattaa täten pitää huoli. Ennen ensi deittiä ei ole hyvä paljastaa henkilökohtaista tietoa kohtuuttoman paljon. Järkevä toimintatapa olisi ensimmäisen deitin järjestäminen yleiselle paikalle. Ethän missään nimessä hoida ekaa treffiä vieraan ihmisen majapaikkaan, sillä se näyttäisi olevan yleensä erittäin turvaton idea kaipasit seksin harrastamista sitten miten paljon hyvänsä. Useimmiten toimiva toimintatapa on ensitapaamisen sopiminen baariin tai vastaavasti ravintolaan ja jos kemiat kohtaa onkin vaivatonta siirtyä uuden tuttavuuden luokse. Muista huolehtia myöskin kondomin käytöstä. Seksisuhteet tuppaavat olemaan aika epämääräisiä ja lisäksi internetistä bongaamallasi seuralaisella on melko varmasti ollut muutama seksisuhde ennen kohtaamistanne. On äärimmäisen järkevää käyttää kondomia sukupuolitautien ehkäisemiseen.

Pelkästään seksiseuraa haluavien äijien kannattaa kohdistaa katse naimisissa olevien naikkosten suunnalle, sillä edellä mainituilta irtoaa pimppiä melkoisen vaivattomasti.