Myös sinä voit hankkia pillua netistä

Tänä päivänä ilman parisuhdetta elävät eivät notku useinkaan pubeissa etsiskelemässä naisseuraa, sen sijaan seuran hakeminen on siirtynyt entistä vahvemmin nettiin deittisivuille, sillä treffiseuran haku verkosta on selkeästi vaivattomampaa. Seksiseuraa haluavien luku on melkein saman suuruinen, kuin pitkäaikaista seurustelua hakevien naimattomien määrä. Juuri tämän takia internettiin on ilmestynyt lukemattomia panoseuraa etsiville tarkoitettuja sivustoja, kun deittisivustot ovat varmasti nähneet hyvän kohderyhmän. Seksiä etsivän seuraa vailla olevan lienee suorastaan idioottimaista jättäytyä ilman rekisteröitymistä yhteen äsken kerrotun tyyppisistä deittipalveluista.

Todennäköisesti jutussa vaivalloisin asia on paikantaa deittisivusto, joka täyttää vaatimustason. Jo nyt markkinoilla tuntuisi olevan valtava joukkio sovelluksia, mitkä näyttäisi olevan suunniteltu seksuaalista seuraa hakeville. Varmistaaksesi päämäärän saavuttamisen on parasta rekisteröityä mahdollisimman moneen treffisovellukseen ja metsästää seksiseuraa näistä kaikista samanaikaisesti. Ikävämpi fakta on se, että mieskäyttäjät etsivät seksuaalista kanssakäymistä kyseisistä palveluista valtavasti naisia enemmän, tästä johtuen jätkiä tuntuu olevan monesti liiallinen määrä suhteutettuna naisjäseniin. Yksi ratkaisu edellä mainittuun ongelmaan onkin pistää yksinomaan miesasiakkaat korvaamaan sivuston käyttelystä ja mainostaa naispuolisille kyseisenlaista deittipalvelua palvelun maksuttomuudella. Kyseinen menetelmä varmistaa naisihmisten sopivan suuren lukumäärän verrattuna miespuolisiin jäseniin. Pillun saanti näyttäisi olevan em. kustannusstrategiaa käyttävillä deittailusivuilla useimmiten melko varmaa, näinollen hintapolitiikka tuottaa tuloksia. Sukupuolen määräämä hintamalli pystyy takaamaan äijille sopivan sukupuolisuhteen näinollen siitä voi hyvin allekirjoittaneen mielestä maksaa hieman enemmä.

Toisille kävijöistä mainitunlainen toiminta voikin tuntua itsestäänselvältä, mutta panon etsimisessä internetistä tärkeää on mairitteleva vartalokuva. Penistä hakevat naisihmiset antavat useasti huomattavasti enemmän huomiota niille miesjäsenille, ketkä tuntuvat olevan selvästi nähneet vaivaa kasvokuvan vuoksi. Fiksujen käytösnormien noudattaminen on jotain, mikä huomataan. Naiset kiinnostuvat hyvin käyttäytyvistä miehistä myös netissä. Henk. koht. profiiliteksti on paras myöskin läpikäydä oikeinkirjoitusvirheiden varalta, koska virheitä viljelevä kirjoitus voi antaa profiilin henkilöstä ala-arvoisen yleiskuvan.

On Parasta tehdä itselle selväksi, että kaikki ei ehkä ole sitä, miltä tuntuu erityisesti verkossa. Kannattaa noudattaa varovaisuutta henk.kohtaisen yksityisyytesi tähden. Ethän paljasta verkossa itsestä kohtuuttoman isoa henk. kohtaista informaatiota ennen seksiseuraa netistä 1. tapaamista. Ensimmäiset treffit olisi hyvä sopia yleiselle alueelle. Lienee aina yhtä huono idea järkätä ensimmäiset treffit suoraa päätä vieraan ihmisen luokse, vaikka panettaisi miten kovasti hyvänsä. Ravintolat sekä pubit lienevät miellyttäviä mestoja ensimmäisen tapaamisen sopimiseen. Huolehdi myöskin ehkäisyn käytöstä. Yhden illan suhteet ovat monesti melkoisen epäilyttäviä ja verkosta metsästämälläsi panokaverilla on melko varmasti ollut muutama seksikumppani tutustumistanne aikaisemmin. Seksitautien ehkäisyyn on satavarma ja edullinen menetelmä: Kumi.

Tässä loppuun vielä eräs neuvo panokaveria verkosta etsiskeleville uroksille: Parisuhteessa elävät mimmit antaa pillua empiiristen kokemusten mukaan erittäin herkästi.