Myös sinä voit hommata toosaa netistä

Netin deittisivuilta koitetaan hakea seuralaista ilman kumppania olevien toimesta entistä yleisemmin, sillä yökerhosta naisseuran hankkiminen näyttää olevan selvästi kinkkisempää. Pitkäaikaista suhdetta etsivien jälkeen sivustoilla tuntuu olevan monia vapaita ihmisiä, ketkä pyrkivät löytämään vain ja ainoastaan hauskanpitoa ja panoseuraa. Deittisivut ovat selvästi huomioineet kehityksen sekä esitelleet markkinoille lukuisia ainoastaan seksin etsimiseen suunniteltuja sovelluksia. Siinä tapauksessa, että vaikutat olevan naimaton ja olet vailla seksiä niin on järkevää todellakin liittyä yhteen edellä mainituista sivustoista.

Selkein vaikeus lienee sopivan treffisivun tunnistaminen. Lisää sivuja, mitkä on erityisesti panoseurasta innostuneille suunniteltuja, ilmestyy jatkuvalla syötöllä nettiin. Etsi seksiseuraa niin useasta treffipalvelusta kun vain mahdollista, jotta takaat onnistumisesi. Harmillinen tosiasia lienee se, että miehet etsiskelevät seksikaveria kyseessä olevista nettisovelluksista selkeästi naisia yleisemmin, joten äijiä onkin useimmiten liikaa verrattaessa naisiin. Yhä useammat deittipalvelut ovat tehneet ongelman siten, että sivu on kuluton naishenkilöille, sen sijaan maksullinen äijillä. Ko. tapa takaa naisihmisten riittävän suuren määrän verrattuna mieskäyttäjiin. Pillun vikittely on seksiseuraa netistä kerrotun kaltaista hintastrategiaa toteuttavilla treffisivuilla useasti vaivatonta, niinpä hinnoittelumalli tuottaa halutun lopputuloksen. Jätkien kannattaa siis maksaa siitä, jotta palstan sukupuolijakauma olisi näille mieluisa.

Tärkeä homma pillun saamisessa internetistä näyttäisi olevan se, että profiilikuva on laadukas. Seksiä haluavat naiset tuppaavat antamaan monesti reippaasti mieluummin huomiota sen tyyppisille miehille, jotka tuntuvat olevan huomattavasti nähneet vaivaa profiilikuvan takia. Hyvät käytöstavat lienee lisäksi hyvä muistaa. Herrasmiehet tuppaavat saamaan hyvin usein pimppiä. Omakohtainen profiiliteksti kannattaa myöskin käydä läpi kirjoitusvirheiden varalta, sillä virheitä vilisevä profiilikuvaus voi antaa kirjoittajasta tyhmän vaikutelman.

On hyvä muistaa, että ihan kaikki ei mahdollisesti ole siten, jolta näyttää etenkään verkossa. Noudatathan varovaisuutta henkilökohtaisen turvallisuutesi tähden. Anna henk. koht. informaatiota sinusta itsestä ainoastaan 1. tapaamiskerran yhteydessä. Järkevin käytäntö lienee ensimmäisen deitin järkkääminen yleisessä käytössä olevalle paikalle. Vaikka panettaisi miten kovasti hyvänsä, on ensitapaamisen sopiminen suinpäin tuntemattoman ihmisen kämppään melko huono ajatus. Parhaita kohtaamispaikkoja ensimmäisiä treffejä varten saattaisivat olla esim. baarit ja kahvilat. Kondomin käytön olisi paras olla kunnossa. Seksuaalisen kanssakäymisen harrastukseen yhden yön kumppanin kanssa liittyvät riskitekijät on parasta tiedostaa, koska netistä metsästetyllä panokaverilla on aivan varmasti ollut lukuisia yhden yön suhteita ennen treffejänne. Kondomin käyttö on puoli-ilmainen tapa pitää sukupuolitaudit etäällä.

Pelkästään seksiä haluavien miesten on parasta suunnata huomio parisuhteessa elävien mimmien suunnalle, koska näiltä saa pimppiä todella helposti.