Näin voit saada pimppiä seuranhakupalstoilta

Tänä päivänä kumppania vailla olevat eivät juokse enää baareissa etsimässä kumppania, sen sijaan kumppanin haku onkin mennyt yhä vahvemmin verkkoon treffipalstoille, kun seuralaisen etsintä netistä tuntuisi olevan huomattavasti vaivattomampaa. Seksiseuraa etsivien pääluku lienee likimäärin yhtä suuri, kuin pitkäaikaista seurustelua etsivien aviottomien henkilömäärä. Tästä johtuen markkinoille on syntynyt paljon seksiseuraa haikaileville tarkoitettuja sivuja, kun deittisivut ovat selvästi huomanneet markkinaraon. Seksiä hakevan sinkun onkin suorastaan järjetöntä jättää ilman rekisteröitymistä jollekin äsken mainitun tyylisistä treffipalveluista.

Koko selvästi eniten päänvaivaa tuottava asia onkin keksiä treffisivu, mikä toteuttaa vaatimustason. Enemmän palveluja, jotka tuntuvat olevan varta vasten seksin hakemisesta kiinnostuneille suunniteltuja, tunkee jatkuvalla syötöllä markkinoille. Etsiskele panoseuraa niin monesta seuranhakusovelluksesta kun suinkin kykenet, jotta takaat pillun saannin. Usein sukupuolten suhdeluku tällaisissa sovelluksissa on mahdollisesti hieman huono, sillä miehiä näyttäisi olevan monesti reilusti suurempi määrä kun naisihmisiä. Monet seuranhakupalvelut ovatkin hoitaneet homman niin, että palvelu on kuluton naishenkilöille, sen sijaan kallis miehillä. Näin pyritään saamaan asiakkaiksi entistä selvemmin naispuolisia. Naisseuran saaminen onkin mainitun kaltaista hintapolitiikkaa käyttävillä deittailusivuilla useasti nopeaa, joten hinnoittelumalli tuntuu tuottavan tuloksia. Sukupuolen mukaan määräytyvä maksu pystyy takaamaan äijille sopivan sukupuolten välisen suhdeluvun jotenka siitä on järkevää mielestäni pulittaa pikkuisen ylimääräistä.

Merkille pantava homma pillun hankkimisessa verkosta lienee se, että profiilikuva olisi laadukas. Kikkeliä metsästävät naiset antavat useimmiten selkeästi mieluummin huomiotaan niille miesihmisille, ketkä ovat silminnähden nähneet vaivaa esittelykuvan vuoksi. Huomaavaiset käytöstavat on myös parasta muistaa. Myös verkossa naiset suosivat fiksua käyttäytymistä. Täynnä kirjoitusvirheitä oleva kirjoitus ei uppoa naisjäseniin, joten olisi hyödyllistä tarkistaa kirjoitelma ennen ilmoituksen julkituomista seuranhakupalvelussa.

On hyvä pitää mielessä, että jokainen asia ei mahdollisesti olekaan siten, miltä näyttää eritoten verkossa. Kannattaa näinollen varmistaa henkilökohtainen turvallisuutesi. Ennen ekaa tapaamista ei pidä antaa henk. koht. informaatiota tarpeettoman suurta määrää. Yleinen kahvila näyttäisi olevan fiksuin kohde ensitapaamiselle. Vaikka haluaisit seksiä kuinka paljon hyvänsä, on treffien hoitaminen suoraan kumppanin asuntoon huono idea. Toimivia paikkoja ensitreffejä silmällä pitäen saattaisivat olla esim. kuppilat sekä kahvilat. Ehkäisyä ei saa missään nimessä laiminlyödä. Seksin harrastukseen satunnaisen kumppanin kanssa liitetyt riskit on hyödyllistä tehdä selväksi, koska nettipalstalta bongatulla seuralaisella on varmuudella ollut lukuisia seksisuhteita ennen ensimmäistä tapaamistanne. On erittäin järkevää käyttää kondomia sukupuolitautien ehkäisemiseen.

Varatut misut ovat hyvä joukko pelkästään seksikumppania hakeville jätkille.