Pimppiä seuranhakupalstoilta käytännöllisillä keinoilla

Suurin osa ilman tyttö tai poikaystävää olevista etsii nykyaikana seurustelukumppania internetin deittisivustoilta, koska kyseinen toiminta tuntuu olevan paljon helpompaa kuin vaihtoehtoinen tapa eli panoseuran hakeminen esimerkiksi kuppilasta. Seksiseuraa haluavien henkilömäärä lienee likimäärin sama, kuin pitkäikäistä seuraa etsiskelevien aviottomien lukumäärä. Deittipalvelut ovat huomanneet tämän ja synnyttäneet kuluttajille useampia vain seksiseuran löytämiseen kehitettyjä palveluja. Jos saatat olla sinkku ja tarvitset seksiseuraa sinun tulee ehdottomasti liittyä johonkin mainituista sivustoista.

Suurin probleema lienee toimivan treffisivun havaitseminen. Parasta aikaa käyttäjien ulottuvilla tuntuisi olevan massiivinen määrä palveluita, mitkä näyttäisi olevan tarkoitettu seksuaalista kanssakäymistä metsästäville. Helpoin tyyli saada menestystä seksin löytämisessä netistä on rekisteröityä mahdollisimman useaan treffisovellukseen ja etsiskellä yhtäaikaisesti seksiä jokaisesta. Miespuolisille haluankin tehdä selväksi sen, että parasta on varautua rankkaan kilpailuun, koska useilla seuranhakusivustoilla sukupuolijakauma ei liene kovin sopiva. Voi kuullostaa himpun verran epäoikeudenmukaiselta, mutta monissa seuranhakusovelluksissa käyttö naishenkilöille on ilmaista niinpä ainoastaan miespuoliset päätyvät pulittamaan seuralaisen metsästämisestä. Kyseinen toiminta näyttää olevan kasvussa sillä useimmat sivustot ovatkin kyenneet hankkimaan kyseisellä metodilla entistä enemmän naisihmisiä. Pimpin hommaaminen onkin mainitun kaltaista hinnoittelua seuraavilla treffisivuilla yleensä vaivatonta, joten hintapolitiikka tuntuu tuottavan tuloksia. Sukupuolten suhde tasoitetaan vain sukupuolen mukaisella hinnoittelumallilla.

Minä en pysty liikaa painottaa laadukkaan omakuvan tärkeyttä pillun saannissa netistä. Kikkeliä haeskelevat naisihmiset antavat yleensä selkeästi enemmän huomiotaan sellaisille miespuolisille, jotka ovat selkeästi nähneet vaivaa profiilikuvan vuoksi. Huomaavaiset käytöstavat on myöskin syytä muistaa. Myöskin internetissä naisihmiset arvostavat sivistynyttä esiintymistä. Täynnä oikeinkirjoitusvirheitä oleva kuvaus ei iske naisihmisiin, jotenka kannattaa tarkistaa esittelyteksti ennen käyttäjätilin julkaisua seuranhakusivulla.

On Parasta pitää mielessä, että ihan kaikki ei ehkä olekaan sitä, miltä tuntuu eritoten netissä. Noudata varovaisuutta henk.kohtaisen viihtyvyytesi vuoksi. Ennen ensi tapaamista ei tule mennä paljastamaan intiimiä informaatiota liian paljon. Paras tyyli lienee ensitreffien järjestäminen yleiselle paikalle. Lienee joka kerralla yhtä vaarallinen idea sopia ensimmäiset treffit suoraan tuntemattoman kotiin, vaikka haluttaisi miten lujasti tahansa. Kahvilat ja myöskin kuppilat tuntuvat olevan järkeviä paikkoja ensimmäisen tapaamisen järjestämiseen. Kondomin käytön on paras olla mukana kuviossa. Yhden yön panot saattavat olla aika epämääräisiä ja internetistä metsästämälläsi seuralaisella on mitä todennäköisimmin ollut usea seksisuhde tapaamistanne aijemmin. On todella järkevää käyttää kondomia seksitautien ehkäisemiseen.

Parisuhteessa elävät naiset tuntuvat olevan helppo joukko vain seksikumppania etsiville ukkomiehille.