Piparia netistä näppärillä metodeilla

Netin seuranhakusivuilta koitetaan hakea elämänkumppania ilman poika tai tyttöystävää olevien toimesta aina vain ahkerammin, varsinkin kun baarista seuralaisen saanti näyttäisi olevan huomattavasti vaikeampaa. Panoseuraa hakevien luku on liki yhtä suuri, kuin pitkäaikaista seurustelua haeskelevien naimattomien määrä. Juuri tämän takia kuluttajien saataville on ilmestynyt useita panoseuraa metsästäville tarkoitettuja sivustoja, kun deittisivustot ovat äkänneet tilanteen. Panoseuraa hakevan naimattoman lienee oikeastaan idioottimaista jättää ilman rekisteröitymistä jollekin edellä mainitun tyyppisistä treffisivustoista.

Ensimmäinen vaikeus on sopivan treffisivun tunnistaminen. Netissä lienee aika suuri määrä seksiseuraa haluaville suunniteltuja sivuja ja lisää kehitetään edelleen. Metsästä panokaveria niin useasta seuranhakusovelluksesta kun vain kykenet, jolla teet varmaksi saamisesi. Ikävä tosiasia lienee se, että mieskäyttäjät etsivät seksiä edellä mainituista nettisovelluksista selkeästi naiskäyttäjiä reilummin, tästä johtuen mieskäyttäjiä näyttää olevan useasti liian suuri määrä verrattaessa naiskäyttäjiin. Yhä useammat treffipalvelut ovatkin ratkaisseet homman sillä tavalla, jotta sovellus on maksuton naisihmisille, mutta kallis jätkillä. Tapa tuntuu olevan kasvamassa ja useat sivut ovat kyenneet pyydystämään kyseisellä metodilla useampia naisjäseniä. Pimpin saaminen on mainitun kaltaista hintapolitiikkaa käyttävillä deittisivustoilla yleensä melko varmaa, näinollen hintapolitiikka näyttää tuottavan tuloksia. Miesasiakkaiden kannattaa siis antaa korvausta sille, jotta palstan sukupuolten välinen tasapaino on juuri heille käytännöllinen.

En pysty liikaa tähdentää laadukkaan valokuvan arvoa panoseuran saamisessa online. Laadukas ja edustuksellinen valokuva profiilisivulla vie seikkailua metsästävien naisten huomion eikä tosiaankaan jää ilman huomiointia. Koeta säilyttää myöskin herrasmiesmäiset käyttäytymisnormit. Myöskin internetissä naiset arvostavat fiksua käytöstä. Itse profiiliteksti on paras myös tsekata kirjoitusvirheiden varalta, sillä virheitä pullisteleva kirjoitus antaa profiilin henkilöstä seksiseuraa netistä tyhmän ensivaikutelman.

Varsinkin internetissä olisi hyödyllistä muistaa se, että profiilin rekisteröijä saattaakin oikeasti olla jokin toinen ihminen kun kuvassa. Yksityisyydestä kannattaa siten kantaa huolensa. Ennen 1. treffiä ei tule paljastella intiimiä infoa tarpeettoman paljon. Ensimmäiset treffit kannattaa järjestää yleisessä käytössä olevalle ostarille. Älä missään nimessä järjestä 1. treffiä ventovieraan majapaikkaan, koska ko. toiminta näyttää olevan jokaisella kerralla todella turvaton idis tahdoit seksiä sitten kuinka paljon hyvänsä. Kahvilat ja myöskin pubit lienevät fiksuja mestoja ensimmäisten treffien sopimiseen. Muista huolehtia myös kondomin käytöstä. vaakamambon harrastamiseen vieraan kumppanin kanssa kuuluvat riskitekijät on hyvä huomioida, koska internetistä bongatulla seuralaisella on aivan varmasti ollut monia irtosuhteita ennen tapaamistanne. Kumin käyttäminen olisi lähes ilmainen keino pitää seksitaudit etäällä.

Naimisissa olevat misut tuntuvat olevan helpoin joukko ainoastaan panoseuraa hakeville jätkille.